Antalya Özel Bilgi Hastanesi

Posta Kodu:
bilgihospital@superonline.com
Reklam
Bu sayfa en son 15.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

TARİHÇEMİZ
* Özel Bilgi Hastanesi, 1992 yılında kurulmuş bulunan Hastur Hastane ve Turizm İşl. A.Ş. 'nin ilk sağlık hizmetleri projesidir.
* Hastane binası inşaatı 1998 yılında , cihaz montajları ise haziran 1999 tarihinde tamamlanmış ve ilk hasta haziran 1999'da kabul edilmiştir.

AMAÇLARIMIZ

* Kalite yönetim sistemimizden, kalite standartlarından ödün vermeyen yönetim anlayışımızı geleceğe taşımak
* Hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetine odaklı, hukuk ve etiğe bağlı, ilkeli ve istikrarlı çalışma felsefemizle örnek bir kurum olmak
* Tam kapsamlı, uluslararası standartlarda kaliteye sahip sağlık hizmetlerini, uygun fiyatlarla geniş kitlelere ulaştırmak, temel ilkelerimizdir.

VİZYONUMUZ

Biz kendimizi kurum olarak Bilimsel ,Etik ve İlkelerden ödün vermeden, insanlık onuruna saygılı, açık, dürüst, güvenilir ve en yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunmak.
"En yüce değer bilgi, en üstün hizmet insana hizmettir" inanç ve anlayışı bizim için bir yaşam felsefesi ve tarzıdır. Bu inanç ve anlayışla bütün insanlığı kucaklayan Özel Bilgi Hastanesi tüm Türkiye ve yakın coğrafya için en önde gelen referans merkezi olacaktır.

MİSYONUMUZ

Bilimsel ve vicdani etik ve ilkelerden ödün vermeden açık, dürüst ve güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmak.
Bilimsel araştırmalar ve yeni uygulamalarda öncü, uluslararası düzeyde bir referans merkezi olmak.
Sürekli eğitim, ölçme ve iyileştirme yöntemleri kullanarak devamlı gelişmeyi ve yenilemeyi sağlayan bir yönetim ve işletim sistemi örneği vermek.
Hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı, yüksek kalitede sağlık hizmetini gönülden en uygun fiyatlarla sunmak.