Antalya Özel Manavgat Sevgi Hastanesi

Posta Kodu:
info@sevgihospital.com
Reklam
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
KURUMSAL

Manavgat ilçesinin 3. özel Hastanesi olarak hizmete giren Özel Sevgi Hastanesi teknolojisi ve bölgenin en geniş yatak kapasitesi ile Manavgat halkının, bölgeye gelen yerli ve yabancı misafirlerin hizmetine girmiştir.

Özel Sevgi Hastanesi bugüne kadar her biri kendi mesleğinde iyi hizmet vermeyi hedeflemiş ortakları tarafından özel hastanecilik sektöründe de tıp sektöründeki yenilikleri tecrübeli uzman kadrosu ile birlikte Manavgat ve bölge halkının hizmetine açmıştır.
Özel Sevgi Hastanesi teknolojisi ve konforu ile insanımızın her zaman güler yüzle karşılanacağı; ilgi, sevgi, saygı ve hizmetin bir arada sunulacağı Manavgat halkının her zaman sıcak bakacağı sevgi dolu bir kurum olmayı hedeflemiştir.
Side yakınlarında doğal ormanlık alan içinde yer alan ve temelinden hastane olarak inşa edilen gelişmelere açık tasarlanmış binası teknolojik ekipmanlarla donatılmış üniteleri, laminar flow hijyenik klima sistemli ve endoskopik ameliyatlar için tasarlanmış ameliyathaneleri, tam donanımlı klinik laboratuarları, tam donanımlı yeni doğan, dahiliye ve koroner yoğun bakım bölümleri,radyoloji üniteleri ve yoğun bakım özellikli ambulansları ile yeni uluslar arası standartları karşılayan Özel Sevgi Hastanesi; güler yüzlü ve deneyimli elemanları ve 24 saat hizmet veren, tümü kadrolu uzmanları ile sağlık hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
Geniş ve ferah hasta odalarında buzdolabı LCD televizyon, mevsimsel klima gibi hastanın rahat etmesini ve konforunu sağlayacak tüm donanımların yanında, bilgisayarlı hemşire çağrı sistemi, kablosuz Internet ve kablo tv yayınları bulunmaktadır.

Özel Sevgi Hastanesi sağlığın sevgiden geçtiğinin bilinciyle, insan odaklı, kaliteli ve eksiksiz hizmet hedefiyle yola çıkmış olup hizmetinize hazırdır.