Antalya Özel Medisu Hastanesi

+90 (242) 312 5656
info@medisuhastanesi.com
Reklam
Bu sayfa en son 15.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Koşulsuz hasta memnuniyeti ilkesini amaç edinmiş hastanemiz, sağlık hizmetlerinin ertelenemez ve ikame edilemez olması nedeniyle, modern sağlık anlayışına uygun bir alt yapı oluşturmuştur.

6500 m2 kapalı alanıyla hastalarının tüm beklentilerine cevap vermeyi hedefleyen Antalya Özel Medisu Hastanesi, uzaktan komuta edilen akıllı bina teknolojisine sahiptir. Fiberoptik kablo temelinde kurulmuş bilgi işlem ağı, enerji kesintisi riskini tamamen ortadan kaldıran kesintisiz güç  kaynağı gibi daha birçok teknolojik altyapıyla çağdaş hastane şartlarını rahatlıkla karşılayan fiziksel ortamıyla birlikte; alanında uzmanlaşmış, deneyimli ve yenilikleri takip eden doktor kadromuz bilgilerini; kaliteyi hedef alarak hastaların hizmetine sunmaktadır.

Kaliteli sağlık hizmeti için doğru örgütlenme ile birlikte, nitelik ve nicelik yönünden yeterli sayıda eğitimli personel gücüne de ihtiyaç olduğunu bilerek, insan kalitesine yatırım yapımaktadır. Hastanemizde, her alanda eğitimli ve uzman bir kadro ile hizmet verilmekte olup, personellerimize gelişen teknoloji ve yöntemler konusunda  sürekli eğitimler  verilerek hizmet kalitemizi  en üst seviyede tutmayı amaçlamaktayız.

Hastanemiz 35 adet yoğun bakım yatağı, 5 adet suit olmak üzere toplam 78 adet yatak kapasitesine sahiptir. Bütün hasta yataklarımız dijital uzaktan kumandalıdır. Her bölümün özel suit odası mevcuttur. Odalarımızın hepsi merkezi ısıtma-soğutma ve merkezi gaz-vakum sistemlidir. Ferah iç dizaynı ile hastalarımıza ve refakatçilere, hastanemizde bulundukları süre zarfında tüm kolaylıkların sağlanmayı amaçladığımız odalarımızda TV, minibar, lavabo, banyo (24 saat sıcak su), elbise dolabı, etejer, yataklı koltuk veya misafir koltuğu bulunmaktadır.

Hastanemizde 4 ameliyathane, 1 uyandırma odası, 5 yataklı KVC yoğun bakım, 7 yataklı genel yoğun bakım, 4 yataklı koroner yoğun bakım, 19 küvözlü yeni doğan yoğun bakım, doğumhane, acil servis, radyoloji, patoloji, klinik biyokimya laboratuvarı bulunmaktadır.

Hastanemizde, 19 branşta 27 poliklinik odamızın yanı sıra, Fizik Tedavi Merkezi, Estetik ve Plastik Cerrahi Ünitesi gibi teşhis ve tedavi üniteleri de yer almaktadır. Teknolojik altyapılı binamızla, uzman doktor kadromuzla, güler yüzlü ve eğitimli çalışanlarımızla amacımız; Antalya'ya, Türkiye'ye ve Dünya'ya en iyi hizmeti sunmaktır.
  • NEVZAT ÇALAĞAN 05.04.2016 14:34