Antalya Özel Olimpos Hastanesi

Öğretmenevleri Mah. 460 Sok. No : 48 Konyaaltı / ANTALYA
Posta Kodu:
Reklam
Bu sayfa en son 15.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz
Acil servisimiz,deneyimli ekibimiz ve tam teşekküllü tıbbi cihazlarla donanmış olup 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmetinizdedir.Gerektiğinde hastayı bir süre izlemek amacıyla 5 kişilik müşahade yatağı,1 canlandırma odası,1 muayene odası,1 küçük müdahale odası,1 alçı odası ile  hastalarımızın ilk acil tedavi ve müşahadelerini gerçekleştirmekteyiz.
Yine acil servisimizdeki hastalarımız için gerek laboratuvar gerekse radyolojik tetkikler  24 saat boyunca  kesintisiz ve en hızlı şekliyle  yapılmaktadır. 67 yataklı hastanemizde Acil tanı gerekliliklerinde 24 saat boyunca uzman radyolog yorumuyla MR görüntüleme ve Bilgisayarlı Tomografi çekilebilmektedir.
Ayrıca ameliyathanelerimizin ve yoğun bakım ünitelerimizin mevcut ve hazır olması  sayesinde ileri tedaviler için tüm branşlarımızda  hasta kabulümüz mümkün olabilmektedir.
Acil durumlarda müdahale edebilmek ve gerekli hasta transfer işlemlerini gerçekleştirmek için yine 7 gün 24 saat kesintisiz ambulans hizmetlerimiz vardır.