Antalya Özel Uncalı Meydan Hastanesi

Posta Kodu:
info@meydanhastanesi.com
Reklam
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Vizyonumuz

Uncalı Meydan Hastanesi olarak vizyonumuz, hizmette kalitenin, ekonomik koşulların ve insana değer veren anlayışın birleştiği bir kuruluş olarak faaliyet göstermektir.

Meydan Hastanesi olarak hedefimiz ise; Hasta memnuniyetini ön planda tutan ,nitelikli sağlık hizmetleri sunmaktır.

Misyonumuz

Uncalı Meydan Hastanesi olarak misyonumuz, küreselleşme ile değişen Türkiye koşullarını ve Antalya’nın ihtiyaçlarını dikkate alarak sağlık alanında kaliteli ve ekonomik hizmet vermektedir.

Kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışının yanında huzur verici iç mekanı, teknolojik cihazları, uzman kadrosu ve eğitimli personeli ile hasta memnuniyetini ön planda tutarak daha geniş kitlelere ulaşmak hedefimizdir.

Ziyaretçi ve Refakatçi Politikası
Hastanız bizim misafirimiz olup hastanemizde ziyaretçilerini kabul etmek için değil tedavi olmak için yatmaktadır. Bu nedenle aşağıda belirtilen kurallara uymanız bizim için değil hastanız için önem taşımaktadır.

Hastanenin  yoğun bakım ünitesinin kendi oluşturduğu  ziyaret politikası vardır. Buna uyulması zorunludur.
Hasta ziyareti bir defada iki kişi ile sınırlı olup, bu hastanın sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.
Hasta ziyaretleri her gün saat 12:00-14:00 ve 20:00-22:00 arasında yapılabilir.
Hastaya dışarıdan yiyecek içecek getirilmesi sakıncalıdır özel durumlarda hastayı takip eden hemşireye ve doktoruna sorularak getirilebilir.
Hasta ziyaretine küçük çocukların getirilmesi hasta ve çocukların sağlığı açısından uygun olmadığı için yasaktır.
Hastanın sağlığı açısından ziyarete temiz giysilerle gelinmesi önemlidir.
Sağlık kuruluşları içerisinde sigara içilmesi yasaktır.
Ziyarete gelirken hastaya kitap, dergi, gazete, hijyenik bakım ürünleri (kolonya, kağıt peçete, kağıt havlu), çiçek, çocuklara zararsız oyuncaklar dışında hediye getirilmemesine özen gösterilmesi rica olunur.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Refakatçi Politikası

Hastaya refakatçi gerekip gerekmediği doktoru tarafından belirlenir ve refakatçi bir kişiyle sınırlıdır.
Refakatçi hastanın bakımına izin verildiği ölçüde yardım eder.
Refakatçi hastanenin koyduğu tüm kurallara uymak zorundadır.
Yoğun bakım birimlerinde refakatçi bulundurulmaz.