Artvin Arhavi Devlet Hastanesi

Boğaz içi mahallesi-arhavi/ARTViN
arhavi.dh@saglik.gov.tr
Reklam
Bu sayfa en son 28.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemizin hizmet binası ve 16 dairelik lojman binası ile birlikte 10, 350 metre kare alan üzerinde inşa edilmiş, 09-02-1982 tarihinde inşaatı tamamlanarak Dispanser olarak hizmete açılmıştır.
1986 yılında 40 yataklı hastaneye terfi edilmiştir. SSK Hastanesi olarak hizmet vermekte iken 5283 Sayılı Kanun gereği, 20-02-2005 tarihinden itibaren Arhavi Devlet Hastanesi olarak dönüştürülmüştür
Hastanemiz, dahiliye, aile hekimliği, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk, diş, diyaliz, ameliyathane, acil servis, laboratuar, röntgen ve polikliniklerden oluşmaktadır.
8 Uzman Tabip, 6 Pratisyen Hekim ( 1 Baştabip, 1 Baştabip Yard. ) 1 Diş Hekimi, 35 Ebe – Hemşire, 27 ( Laborant, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri, Eczacı, Tıbbı Sekreter, Att) 19 Genel İdare Hizmetleri, 19 Yardımcı Hizmetli kadrosu ve 40 fiili yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
112 Acil Sağlık Hizmetleri hastanemiz bünyesinde hizmet vermektedir. Laboratuarımızda biyokimya (şeker, üre, karaciğer fonksiyon testleri, kolestrol), hepatitler, hormonlar (Guatr, B12, Folat testleri) ve idrar tahlilleri yapılmaktadır. Laboratuar ve röntgen servisimiz 08:00-16:00 saatleri arasında aktif olarak çalışmakta, 16:00-08:00 saatleri arasında ise acil servisten gelen tüm tetkiklerle acil hizmetine yardımcı olmaktadır.
Hastanemizin müracaat katında hasta hakları birimi mevcuttur. İhtiyaç duyulduğu takdirde gerekli şikâyet ve isteklerinizi bu birime kolayca bildirebilirsiniz. Hastanemiz giriş katında mescit, 1. katında emzirme odası mevcuttur.