Artvin Yusufeli Devlet Hastanesi

Reklam
Merkez Caddesi Yusufeli Artvin
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1952 Yılında Sağlık Ocağı olarak hizmete açılan ana binamız 1990 yılında ek bina ilave edilerek 50 yataklı hastaneye dönüştürülmüş ve yataklı tedavi hizmeti vermeye başlamıştır. Her yıl artan hasta sayısı nedeni ile gelişmeye ve kendini büyütmeye ihtiyaç duyan hastanemiz 2005 ve 2009 yıllarında ek poliklinikler açarak var olan ihtiyacı karşılamaya çalışmıştır. 2006, 2007 ve 2008 yıllarında büyük onarım geçiren hastanemiz 2010 yılında diyaliz ünitesini yeni yapılan binasına taşıyarak hizmet kalitesini arttırmıştır.
Başvuran hastamızın istediği poliklinik hekimini seçebildiği hastanemizde, genel cerrahi, kadın doğum, diş, acil poliklinikleri mevcuttur.
1990 yılından itibaren yataklı tedavi kurumu olarak hizmet veren hastanemiz "herkese eşit, kaliteli ve insanlık onuruna yakışacak hizmeti verme" ilkesini benimsemiş olarak bu konuda kurum olarak üzerine düşen vazifeyi yerine getirerek sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır.