Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sanatoryum Caddesi
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 28.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hasta ve yakınlarının beklentilerini karşılayacak şekilde hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak; eğitim kliniklerimizde tıp dünyasındaki gelişmeleri yakından izleyen çağdaş bir uzmanlık eğitimi vermek; çalışan personelin memnuniyetinin üretilen sağlık hizmetinin kalitesini olumlu yönde etkileyeceğinin bilinciyle ideal çalışma koşullarını oluşturmak; bütün bu hedefleri yasal mevzuata bağlı kalarak etkin ve sürekli geliştirilen bir Kalite Yönetim Sistemi rehberliğinde hayata geçirmektir.