Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

Reklam
Aydın Merkez Kıbrıs Cad. 61 Merkez Aydın
Reklam
Bu sayfa en son 21.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 41421 m² açık, 22097 m² kapalı, toplam 63518 m² alan üzerinde hizmet vermektedir. Bu alan üzerinde Yataklı Servis, Poliklinik Binası, Hemodiyaliz Ünitesi mevcuttur.
SSK Aydın Bölge Hastanesi 1963 yılında hizmete açılmıştır. 19 Şubat 2005 tarihinde Sağlık Bakanlığına devredilmiş Aydın 82. Yıl Devlet Hastanesi adını almıştır. Şimdiki adı Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'dir.
Misyonumuz Ege Bölgesinin ve daha sonra tüm Türkiye'nin en çok tercih edilen hastanelerinden biri olmaktır.