Aydın Didim Devlet Hastanesi

Reklam
Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı Didim Aydın
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
32900 m2 arsa alanı içerisinde 6405 m2 kapalı alana sahip Didim Devlet Hastanemizin 1989 yılında dönemin Sayın Valisi Recep Yazıcıoğlu tarafından atılan temel ile başlanmış uzun süren inşaat 2001 yılının sonlarında tamamlanmıştır. Hastanemiz 2001 yılının ekim ayında fiili olarak 01-03-2002 tarihinde resmi olarak hizmete girmiştir. Açılışı dönemin Sayın Bakanı Doç. Dr. Osman Durmuş yapmıştır.
Didim'de bu tarihe kadar sağlık hizmetleri Merkez Sağlık Ocağı ve Altınkum Sağlık ocaklarında verilmiş olup açılıştan sonra Devlet Hastanemizin de pratisyen hekim ve yardımcı sağlık personeli kadrolarının önemli bir bölümünü bu kuruluşlardan atanan personeller oluşturmuştur.
Hastanemizin Acil servis ve Hemodiyaliz ünitelerinin de bulunduğu 4 katlı A4 bölümü 2005 yılında Turizm Bakanı Sayın Atilla Koç tarafından hizmete açılmıştır. Açıldığı günden itibaren sürekli gelişme sağlayan kurumumuz Bakanlığımızın uygulamakta olduğu Sağlık Dönüşüm Programı kapsamında kurum kültürünü de geliştirerek Didim'de yaşayan ve ilçemize misafir gelen yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır.