Aydın Germencik Devlet Hastanesi

Reklam
İzmir Aydın Karayolu Germencik Aydın
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1993 yılında yapılmış ve 28/01/1995 yılında faaliyete başlamıştır. Hastanemizin arsa alanı 15.970 m2 olup oturum alanı 1250 m2 dir. Hastanemiz bodrum katı ile beraber üç katlıdır.Toplam kapalı alanı 2.312 m2 dir.
  Giriş katında Laboratuvar, Röntgen, Acil Poliklinik, Aile Hekimliği Polikliniği, Kadın Doğum Polikliniği, Çocuk Polikliniği, Dahiliye Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği,Diyet Polikliniği, Diş Poliklinikleri; Ameliyathane, Hasta Hakları Birimi, Gelen-Giden evrak, Özlük, Mutemetlik, Emzirme Odası ve Güvenlik Odası birimleri yer almaktadır.
Birinci katta servisler, Başhekimlik, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, İdari Mali Hizmetler Müdürü, Doktor Odası, Satın Alma ve Tahakkuk, Ayniyat, İstatistik, Kalite Birimi, Hasta Odaları, Hemşire Odası, Eczane, NST ve Fototerapi Odası ve Solunum Fonksiyon Testi Odası yer almaktadır.

Bodrum katta Eczane Deposu, Yemekhane, Mutfak, Ambar, Morg, Gasilhane, Arşivler, Kalorifer Kazan Dairesi, Çamaşırhane, Soğuk Hava Deposu, Teknisyen Odası ve Mescit bulunmaktadır.