Aydın Kuşadası Devlet Hastanesi

Reklam
Bayraklı Dede Mah. Hülya Koçyiğit Bul. Kuşadası Aydın
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz sahil şeridinde mevcut (bugünkü Toplum Sağlığı Merkezi'nin yerinde) 3394 m2 alanda 1956 yılında sağlık merkezi olarak çalışmalarına başlamış, 1982 yılında devlet hastanesine dönüştürülmüştür.
2001 yılına kadar eski yerinde hizmet veren hastanemiz uzun yıllar fiziki şartların yetersiz ve uygunsuzluğu nedeniyle şehrimize zorlukla hizmet vermiştir. 01/03/2002 tarihinde tam donanımlı bir şekilde bugünkü binasında hizmet vermeye başlamıştır.
Teknik olanaklarını vatandaşlarımızın bağışları ve döner sermayeden gelen maddi güçleri ile her geçen yıl daha fazla arttırmıştır. Hizmet alımları aracılığıyla temizlik, bilgi işlem ve yemek hizmetlerini profesyonel ellere bırakmıştır. 2004 yılında tam otomasyonla ilgili ilk çalışmaları yaptıktan sonra, 2005 yılında tam otomasyon sistemine geçmiştir. Böylelikle hastalarla ilgili tüm işlemleri faturaları bilgisayarlar aracılığıyla kayıt altına almış, verdiği hizmetin hızlanmasını ve kolay erişebilirliğini sağlamıştır.