Aydın Nazilli Devlet Hastanesi

Reklam
Yeşil Mahalle 622 Sokak No:2 Nazilli Aydın
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Nazilli Devlet Hastanesi 1952 yılında doğum evi olarak hizmete sunulmuş, sonradan ilaveler yapılarak genel amaçlı 317 yataklı hastane olarak hizmete arz edilmiştir. 2008 yılında Adnan Menderes Devlet Hastanesinin Nazilli Devlet Hastanesi ile birleşmesi sonucu 405 yatak ile hizmet sunarken 4 Kasım 2013 de yeni hizmet binasına taşınmasıyla 451 yatak seviyesine ulaşmış ve yeni binada hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemiz Aydın'ın en büyük ilçe devlet hastanesi olup, 73437 m kapalı alan üzerinde 111000 nüfusa hitap etmektedir. Hastanemizde topluma daha kaliteli ve verimli bir sağlık hizmeti verebilmek için pek çok yatırım yapılmış ve var olan pek çok hizmet de geliştirilmiş ve yenilenmiştir.