Aydın Özel Referans Fizik Tedavi Merkezi

Altıntaş Mahallesi Namık Kemal Caddesi No:73 Nazilli - Aydın
Posta Kodu:
Reklam
Bu sayfa en son 21.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Nazilli'de 2007 yılında tıp merkezi olarak faaliyete başlayan hastanemiz 2011 Aralık ayında bölgenin en konforlu hastanelerinden biri olarak hizmete girmiştir.2012 mart ayındada Hastanemize bağlı fizik tedavi ve rehabilitasyon dal merkezimiz faliyete başlamıştır..
Misyonumuz
Merkezimizin hizmetlerinde uluslar arası sağlık kalitesi standartlarını temel alıp, sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek için, insanların ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerini sunarak toplumun yaşam kalitesini yükseltmek.
Vizyonumuz
Nazilli Özel Referans fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde birinci sınıf sağlık hizmetini, çağdaş teknolojik imkanlarla her yıl daha çok insanın hizmetine sunmak.
Kalite Politikamız
Hasta ve çalışan memnuniyetini sağlamak
Hasta ve yakınlarının haklarını korumak, tedavinin her aşamasında bilgilendirmek ve eğitmek
Tüm çalışanların katılımı ile sürekli ölçme ve iyileştirmeyi hedeflemek