Aydın Özel Uluslararası Söke Hastanesi

Posta Kodu:
info@internationalsoke.com
Reklam
Bu sayfa en son 16.01.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kurumsal

2012 yılının Kasım ayında hizmete başlayan hastanemiz 12.000 m2 kapalı alanı, açık ve kapalı otoparkları, 12 suit ve 80 tek yataklı hasta odasıyla bölgemizin en büyük özel hastanelerinden biridir.

Uluslararası Söke Hastanesi ;  25 poliklinik odası, 3 ameliyat salonu, 2 doğum salonu, 20 yataklı Genel, Cerrahi ve  Dahili yoğum bakım, Yeni Doğan Yoğun Bakım üniteleri, teşhis ve tedaviyi güçlendiren modern görünteleme üniteleri ve laboratuvarları ile bölgemize yapılmış en büyük özel hastane yatırımıdır.

Hastanemiz Söke - Bodrum karayolu üzerinde olup, turizm kentleri olan Kuşadası'na 15 dk, Didim'e 30 dk, İzmir'e 60 dk uzaklıktadır.

Uluslararası Söke Hastanesi bölgede hastanecilik hizmetlerini üst sınıfa taşıyan deneyimli ekibi,  güleryüzlü personeli ve hastalara evindeymiş gibi hissettiren hizmetleri ile sağlık hizmetlerinde farkındalığı artırmıştır.

Çok sayıda anlaşmalı kurum aracılığı ile yerli ve yabancı sigortalı hastalara, SGK anlaşması ile sosyal güvencesi olan hastalara, yaptığı ikili ve başarılı protokoller ile hem yerli her yabancı hastalar için dört dörtlük tedavi imkanları Uluslararası Söke Hastanesi tarafından sağlanmaktadır.

Uluslararası Söke Hastanesi Sadece sunduğu sağlık hizmetleri ile değil, bebek dostu hastane olarak anne adayları için düzenlediği doğum öncesi ve sonrası eğitim hizmetleri, düzenlediği bilimsel konferanslar, koruyucu ve önleyici sağlık taramaları ile sadece bireysel sağlığa değil, toplum sağlığına da verdiği önemi kanıtlamıştır.

Kurumsal yapısı her geçen gün güçlenen, sağlık alanında yaptığı yatırımlar ile sadece bugün değil gelecekte de dört dörtlük ve kalıcı hizmet vermeyi amaç edinen Uluslararası Söke Hastanesi  Kuşadası , Didim ve Söke başta olmak üzere tüm Aydın hatta Ege Bölgesinde sağlığınızın nabzını tutmaya devam ediyor ve edecek.