Aydın Söke Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Konak Mah., Aydın Cd Eski Devlet Hastanesi Binası No:60, Aydın Merkez
sokeadsm@hotmail.com
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Merkezimiz Aydın ilinin Söke ilçesinde, Eski Devlet Hastanesi binasında  (Aydın caddesi Konak mahallesi no:60)  9. Ağustos. 2010 tarihinde 10 ünit ile  hizmet vermeye başlamıştır

Hasta sayısının yoğunluğunun artması nedeniyle  2011 tarihinde   merkezimizin  kapasitesi 20 ünite çıkarılmıştır. Fiziki mekan yetersizliğimizden  ve hasta talebini karşılamakta güçlük çektiğimizden  hizmet kalite standartlarını en iyi seviyede vatandaşlarımıza sunmak amacıyla  Bakanlığımıza ilettiğimiz yeni bina yapılması talebimiz kabul edilmiş olup  17/02/2014 tarihinde Atatürk Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi.Baygür Sokak No:1 Söke /Aydın adresinde yeni binamızda hastalarımıza hizmet vermeye başladık.Yeni inşa edilen  geniş mekana sahip  modern binamızda bugün filen 24 ünit ve 23 dişhekimi ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.