Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi

Reklam
Söke Merkez - Aydın
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
10-11-2004 tarihinde hizmet vermeye başlayan yeni hastanemizde, sağlık hizmeti sunumu kalitesini arttırabilmek için teknolojik altyapı oluşturulmakta ve geliştirilmekte, personel eğitimine de son derece önem verilmektedir.
Çağdaş binası ve alt yapısı, üstün nitelikli ekibi ile hastaların ve çalışanların bütünsel memnuniyetini en üst düzeyde tutan; Sürekli eğitim, ölçme ve iyileştirme yöntemleri kullanarak, devamlı gelişmeyi hedefleyen bir işletim sistemi yönetimiyle, bölgemizde sağlıkla ilgili yeniliklerin tasarımcısı, uygulayıcısı ve öncü gücü olma gayretleri içinde bir hastaneyiz.
Modern teknolojiyi ve güncel bilgileri kullanırken vicdani etik ve ilkelerden ödün vermeden önce insan ilkesinden yola çıkarak saygılı, dürüst, güvenilir, güler yüzlü, yüksek kalitede ve erişimi kolay niteliklerde sağlık hizmeti sunarak insanımızın memnuniyetini arttırmak temel amacımız.