Aydın Universal Kuşadası Hastanesi

Posta Kodu:
info@kusadasihastanesi.com
Reklam
Bu sayfa en son 21.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hakkımızda

Kuşadası gibi Turizm açısından önemli bir bölgede var olan kamu sağlık kuruluşları ile gerekli sağlık hizmetinin çağdaş düzeyde karşılanamadığını tespit eden Güney Tıp Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. 1997 yılında hastane yatırımı yapma kararı almıştır.Çoğu hekim olan şirket ortakları; 1 yıl gibi kısa bir sürede inşaat ve organizasyon sürecini tamamlayarak, 13.03.1998 tarihinde hastane açılışını gerçekleştirmişlerdir. Özel Kuşadası Hastanesi şehir merkezinde 5400 m² kullanım alanına sahiptir. Ortalama 24 m² genişliğindeki odalarıyla hastanemiz, modern tıbbi donanım yanında hasta ve refakatçisinin maksimum konforunu sağlayan her türlü olanağa sahiptir.

Taahhütlerimiz

Hastalar arasında ırk, dil, din, cinsiyet, sınıf, sosyal ve politik zümre farkı gözetilmeyeceğini,
Hastanın sağlık güvenliğini herşeyin üzerinde tutan bir sağlık hizmeti sunulacağını
Hastaya, mesleğinin icrasına müdahale edilmeyen bir hekimce bakılacağını
Hastanın tedavisinin zorunlu bir sonucu olarak vücut bütünlüğünü bozucu, ileriki yaşam kalitesini etkileyici müdahale ve tedavi şekillerinde hastanın veya vasisinin onayı ile müdahale edileceğini (acil durumlarda onay alınmaz)
Hastanın hastalığıyla ilgili sırlarının yasal zorunluluk olmadıkça ebediyen saklı tutulacağını,
Hastanın hastalığıyla ilgili bilgilendirileceğini,
Tedavi sonucunda olabilecek komplikasyonlarla ilgili olarak uyarılacağını
Hastaya tedavinin her aşamasında bilgi verileceğini,
Tedavinin getireceği maddi ve manevi sonuçlar hakkında aydınlatacağını,
Hastaya hastalığı hakkında başka bir hekimden görüş alma veya hekim seçme hakkını tanınacağını
Yatarak tedavi olan hastaya taburcu olurken epikriz (hasta dosyası özeti) verileceğini,
Hastaların yaşamlarıyla ilgili kararları kabul ve red de dahil kendisinin vermesini
Özel Kuşadası Hastanesi olarak taahhüt etmekteyiz.