Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Reklam
Bahçelievler mah. 100. Yıl Cad. 289 Sk.
Reklam
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Sağlıkta dönüşüm projesinin uzantısı olarak Sağlık Bakanlığının 2008 yılı içerisinde; ki o sıralarda hastanelerin bünyesinde faaliyet gösteren diş servis ve polikliniklerinin bağımsız birer birim haline dönüşmelerine olanak sağlayan tüm sağlık birimlerine bir genelge gönderilmiştir.
Yapılan bu çalışmalar doğrultusunda geçmişte 8 olan poliklinik sayısı 32'lere, hatta bugün itibarıyla 38'lere, 20 olan hekim sayısının da 43 hekim sayısına, 300 metrekare çalışma alanlarımızın 3000 metrekarelere, ortalama 200 olan günlük poliklinik hasta tedavi sayımızın 750 poliklinik hasta sayısına ulaştırılması gerçekleştirilmiştir.
Misyonumuz eknolojik ve bilimsel gelişmeler ışığında, koruyucu tedaviyi ön planda tutarak, kolay ulaşılabilir, kaliteli, verimli ve etkin ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaktır.