Balıkesir Dr. M. Güven Karahan Bandırma Devlet Hastanesi

Reklam
İhsaniye Mahallesi Hastane Sokak No: 2 Bandırma Balıkesir
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz inşaatına 1928 yılında başlanılmış 1932 yılında"PERTEVNIYAL HASTANESİ" adıyla açılmıştır. 1954 yılında B Blok 1974 yılında C Blok ve 1995 yılında da D Blok hizmete açılmıstır. Ek binamızın hizmete açılmasıyla kadro yatak sayısı 300'e fiili yatak sayısı 250'ye çıkarılmıstır. Hastanemiz de görev yapan doktor, hemsire, memur ve diğer personel sayısı 279 kişidir.

Kritik hastalara 24 saat hizmet verilen yoğun bakım üniteleri, acil servis, kan bankası, radyoloji, hematoloji ve biyokimya laboratuvarları, diyaliz ünitesi,yeni doğan ünitesi ile hastanemiz bir bölge hastanesi özelliğindedir.