Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi

Reklam
Bozyokuş Mahallesi Zihni Özger Caddesi Dursunbey Balıkesir
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İlçe Devlet Hastanesi başta Merhum Halil Kireç olmak üzere yardımsever ilçe halkı ve devlet yardımları ile 1986 yılında 75 yataklı olarak halka hizmet vermeye başlamıştır.

1986 yılında hastane yanında 5 katlı 10 daireli olarak hastane lojmanlarında devlet-millet işbirliği ile bitirilmiş ve hizmete girmiştir. Hizmet bunlarla da bitmemiş olup, hastane lojmanı yanında hastane camii inşa edilmiş ve hizmete açılmıştır.

Başta Rahmetli Hacı Halil Kireç'e Allah'tan rahmet, yardımsever ilçe halkına ve devletimize minnetlerimizi sunar hizmetlerin devamını dileriz.