Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi

Reklam
Camiivasat Mahallesi Ağılı Patlak Mevki Havran Yolu Üzeri Edremit Balıkesir
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1953 yılında Belediye Hastanesinin Bakanlığımıza devredilmesi ile 20 yataklı Devlet Hastanesi olarak 2 uzman hekim ile hizmete açılmıştır.1955 yılında 40 yataklı Devlet Hastanesine dönüştürülmüştür.

1999 yılında Diyaliz, 2002’de Kan Merkezi açılmıştır. 5 Şubat 2007’de hastanemiz yeni binasına taşınmıştır. 2009 yılında SSK Hastanesi ile birleşip ana bina ve ek bina olarak toplam 202 yatakla hizmet vermektedir. Ek bina ana binaya 3 km. uzaklıktadır. Ana binada: dahiliye, cerrahi, göğüs cerrahisi, plastik cerrahi, beyin cerrahi, üroloji, nöroloji ortopedi, 1. basamak ve 2. basamak yoğun bakım üniteleri, endoskopi ünitesi, EEG-EMG, görüntüleme hizmetleri (MR, BT, dansitometre, mamografi, ultrason) ameliyathane hizmetleri, diyaliz, acil servis, kan transfüzyon merkezi, patoloji-biyokimya-mikrobiyoloji laboratuarları ana binada hizmet vermektedir. Kadın-doğum servisi, doğum salonu, çocuk servisi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, FTR servisi, KBB-Göz Cildiye servis ve poliklinikleri, aile hekimliği polikliniği,0 kemoterapi ünitesi, kan alma, enjeksiyon, laboratuar, ameliyathane, röntgen ek binada bulunmaktadır.