Balıkesir Havran Devlet Hastanesi

Reklam
Camikebir Mah. Hastane cad. No:55
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1976 yılında Havran'lı vatandaşlar ve İstanbul Havran'lılar derneği katkılarıyla Havran Sağlık Merkezi olarak hizmete açılmış olup, 01/03/1996 tarihinde Döner Sermaye Saymanlığı kurulmuştur. 27/02/2004 yılında 25 yataklı Devlet Hastanesine dönüştürülmüştür. 2004 yılı Haziran ayında 3 tane özel oda yapılmış ve Laboratuar yeniden düzenlenmiştir.
2004 yılında Laboratuar'a Biyokimya otoanalizatörü KİT Karşılığı kiralanmış ve hastaların bütün tahlilleri hastanemizde yapılmaya başlanmıştır. Yine aynı yıl 1 Adet otomatik Röntgen film banyo cihazı Defibilatör, Nebülizatör ve hasta başı monitörü alınmıştır.
Hastanemizde 1999 model Hasta Nakil Ambulansı ve 2009 Model 112 Acil Ambulansı olmak üzere 2 adet Ambulans mevcuttur. Hastanemiz 2009 yılında hastanemizin Acil ve Poliklinik girişleri ayrılmıştır.
Devlet Hastanemizde 5 Uzman Doktor, (1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 2 Aile Hekimliği Uzmanı) 5 Pratisyen Hekim, 1 Diş Tabibi, 25 Sağlık Personeli, 8 İdari personel, 2 Yardımcı hizmetler sınıfı personeli olmak üzere 46 personel bulunmaktadır.
Kısıtlı imkanlarımızla Havran halkına en iyi sağlık hizmetini vermek ve hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak ana vizyonumuzdur.