Balıkesir İvrindi Devlet Hastanesi

Reklam
Kurtuluş Mahallesi Hastane Caddesi İvrindi Balıkesir
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Çağdaş dünyada en kutsal görevlerden biri olarak kabul edilen sağlık hizmetini, insanlığa kaliteli bir biçimde sunmak, hastanemizin ana gayesidir. Sözüyle 1993 Yılında temeli atılan İvrindi Devlet Hastanesi 2003 yılının Haziran ayında hizmete girmiş Mevki olarak Eski Balıkesir yolu Üzeri, Çamdibi mevkii 2811 metre2 üzerine kurulmuştur. İvrindi ilçesine hizmetlerini en iyi bir şekilde sürdürmeye çalışmayı prensib haline getiren hastanemiz bölge olarak hareketli, karmaşık ve değişken bir nüfusa sahip olması nedeniyle hasta sirkülasyonu da oldukça fazla olması Yakın yerleşim yerleri olan köy ve şehir merkezleri gibi büyük bir alanadaki hastalarına en iyi kalitede ve en üst seviyede sağlık hizmetini sunmak amacını güderek hizmet vermektedir.
Hastanemizdeki Sağlık Ekibimizde ; 1 Başhekim, 1 Başhekim Yrd., 1 Müdür, 3 Uzman Hekim, 3 Pratisyen Hekim, 1 Diş Hekimi, 1 Başhemşire, 1 Veri Haz. ve Kont. İşletmeni, 1 Tıbbi Sekreter, 9 hemşire, 15 ebe, 4 Sağlık Memuru, 2 Laboratuar Teknisyeni, 2 Röntgen Teknisyeni, 1 Şoför, 2 hizmetli ve 15 Sözleşmeli işçi olmak üzere 64 kişi görev yapmaktadır. 1 Ambulans ile acil hizmetler yürütülmektedir.
Üstün teknoloji laboratuarlar cihazları, tıbbi görüntüleme ve tanı üniteleri, çoğu branşlarda poliklinik hizmetleri, yataklı tedavi üniteleri, eczane, acil servis hizmetleri ile 24 saat 365 gün hizmet veren hastanemizde sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam için zemin hazırlamaktan dolayı gurur duyuyoruz.