Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi

Paşaalanı Mah. 128. Sok No:11/A Karesi Balıkesir
info@ozelsevgihastanesi.com
Reklam
Bu sayfa en son 24.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi Mart 2009 tarihinde, Balıkesir’in gelişim alanı içerisinde yer alan Paşaalanı Mahallesinde hizmete girmiştir. Hastane binamız teknolojik altyapı ile donatılmış olup 13200 m2 üzerinde 8000 m2 kapalı 3200 m2 açık otopark alanlı ve 102 yatak kapasitesine sahiptir. Hastanede sahip olunan teknoloji modern çağa uygun olarak kullanılmaktadır. Hastane ayrıca teknolojiden tıp alanında sonuna kadar yararlanılmasını misyon edinmiş ve bunu başarı ile hayata geçirmiş durumda.
Özel Sevgi Sağlık Hizmetleri A.Ş, Bağ-kur, SSK, Emekli Sandığı(SGK) ile anlaşmalı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca birçok özel sigorta ve yurtdışı sigortalarıyla da anlaşması bulunuyor.Balıkesir ve ilçelerinde sağlık hizmeti kriterlerini yeni yatırımlarla üst seviyeye taşımayı hedefleyen hastane, uluslar arası standartlarda, kaliteli sağlık hizmeti ve sosyal çözümler üreten bir sağlık merkezi olarak biliniyor. Şehrimizdeki tek, Açık MR Ünitesi, Plazma Kinetik Superpulse Teknolojisi, Lazer Teknolojisi ile yapılan uygulamalar. İnternet Bağlantılı, Televizyonlu, Banyolu özel odalarda 5 yıldızlı otel konforunda hastalara sunulmaktadır.