Balıkesir Özel Şifa Hastanesi

Posta Kodu:
info@balikesirsifa.com
Reklam
Bu sayfa en son 08.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Uzun yıllar Özel Yılmaz Hastanesi, 2006 yılında Özel Çağıner Hastanesi ismiyle faaliyetini sürdüren Hastanemiz 2007 yılında Yılmaz Sağlık Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. sahipliğinde Özel Balıkesir Hastanesi ismini aldı. 2013 yılının Eylül ayından itibaren de Özel Balıkesir Şifa Hastanesi olarak faaliyetini sürdürmeye başladı. Balıkesir ilinin ilk özel hastanesi olma unvanına sahip olan hastanemiz, ilimizde sunulmayan pek çok sağlık hizmetini sunma başarısını da göstererek, pek çok ilke imza attı.
Gücümüz Güveniniz sloganıyla yola çıkan hastanemiz tecrübe, güven ve teknolojiyi bünyesinde birleştirerek her zaman kaliteli yaşama katkı sağladı. Sunduğu sağlık hizmetinde tıbbi etik kurallara ve yasal mevzuata bağlı kalan hastanemizde kar odaklı değil, sosyal odaklı bir hizmet anlayışını benimsedi.