Balıkesir Susurluk Devlet Hastanesi

Reklam
Yenimahalle Hastane Cad. Susurluk Balıkesir
Reklam
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1962 yılında 7911 m2 arsa üzerine kurulmuş, Sağlık merkezi olarak hizmet vermeye başlamış olup, 1992 yılında ek binasıyla Susurluk Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için 2006 yılında ek bina yapımıyla daha da ayrıntılı hizmet vermeye başlamıştır.
01/12/2005 yılında başlayan kalite çalışmaları ilk günkü özenle devam etmektedir.
Hastanemiz konum itibariyle Bursa-Bandırma-Balıkesir karayolu üçgeninin üzerinde bulunmaktadır.