Bartın Özel Aktıp Merkezi

Kemer Köprü 151. Cad. No:2 Bartın
info@aktip.com.tr
Reklam
Bu sayfa en son 24.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
14-06-2004 tarihinde poliklinik olarak faaliyete başladık. Kuruluş aşamasında 1 uzman hekim, 2 pratisyen hekim, 4 hemşire, 1 laborant, 1 idari personel ve 2 yardımcı personel ile hizmet vermekteydik. Merkezimiz, 2006 yılından itibaren Tıp Merkezi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
19-02-2007 tarihinde Ameliyathane ve Doğumhane birimlerinin eklenmesi ile Cerrahi Tıp Merkezi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu anda 50 personel ile 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.
Tıp Merkezimiz bünyesinde Genel Poliklinik, İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, KBB, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Diş Kliniği, Ameliyathane ve Doğumhane, Biyokimya laboratuarı ve Radyoloji Ünitesi bulunmaktadır.