Batman Gercüş Devlet Hastanesi

Reklam
Belediye Halk Konutları Arkası No:57 Gercüş
Reklam
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Baştabipliği 2006 yılından itibaren döner sermayesini kurarak faaliyete başlamış ve bu tarihten itibaren hastanemiz hizmet vermektedir. Gercüş Devlet Hastanesi hizmete girdiği yıldan bu güne kadar yaptığı sağlık yatırımları ile daima ilk ve öncü olmayı hedef edinmiştir. Hastanemiz poliklinik ve klinik tedavisinde çağımız kalitesini yakalamış bir şekilde hizmet sunmaktadır. Amacımız ise bu çıtayı yükseltmektir. Bunun için çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam etmektedir. Deneyimliliğimiz, hastalarımıza uyguladığımız tedavinin kalitesinde, hasta ve yakınlarına gösterdiğimiz ilgi, saygı ve sevgide kendisini apaçık olarak göstermektedir.
Her hastamıza, yakınlarına ve ailelerine ayrıca diğer hizmet alıcılarımıza hizmetimizi sunarken bütün personelimiz ile güler yüz, iyi niyet, karşılıklı anlayış ve ilgi ilkelerimizden ödün vermiyoruz. Gercüş Devlet Hastanesi ekibinin sizleri mutlu ve memnun edecek ve tüm tıp gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde hizmet sunabilmeleri için hekim kadromuza, hemşire ve hasta danışmanlarımıza ve diğer bütün ekibimize gerekli eğitimleri vermekteyiz.
Gercüş Devlet Hastanesi olarak sadece tedavi edici sağlık hizmetleri değil, koruyucu hekimlik hizmetlerinin de yapılması gerektiği ve halk sağlığına büyük katkısı olacağı inancı ile sağlık eğitimi çalışmaları da düzenlemekteyiz. Amacımız en mükemmel hasta bakımını, eğitimini sağlamak, hastalarımızı en güzel ve modern şekilde misafir etmek, tedavi edici sağlık hizmetleri yanında koruyucu sağlık hizmetlerinde de görevimizi en iyi şekilde yapmak ve kendimizi, ihtiyaçlarımız ve çağın gelişimi doğrultusunda geliştirmektir. Biz Gercüş Devlet Hastanesi olarak sizlerin sağlık bakım gereksinimlerinizi karşılamak için buradayız.