Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Reklam
Ziya Gökalp Mah. SSK Caddesi Batman Merkez
Reklam
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 125 yataklı bir hastane olup; 15 poliklinik, 3 ameliyathane, yeni doğan, çocuk servisi, talasemi, çocuk cerrahi servisi, doğumhane, doğum servisi ve jinekoloji servislerine sahip bir Sağlık Bakanlığı hastanesidir.
Hastanemiz çalışan tüm kadrosuyla en iyi hizmeti vermeyi amaçlamış, üstlendiği misyonla bölgede model olmayı hedeflemiştir. Hizmetlerimiz; Hasta memnuniyeti odaklı, eğitimlerle çalışanları yetkin hale getirerek hizmetine devam etmektedir.
Batman Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimlik yönetimi altında Acil Çocuk ve Acil Kadın Doğum, Ameliyathane, Poliklinik Hizmetleri, Bebekdostu, Aile Planlaması, NST, Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuarları, Transfüzyon merkezi ünitesi ve Radyoloji Ünitesi olarak Sağlık hizmeti faaliyetini sürdürmektedir.
Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak; sürekli iyileştirme anlayışıyla tüm hizmet alanların ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, standartlara uygun, çağdaş, objektif, güvenilir sağlık hizmeti sunmak kalite politikamızdır.