Batman Kozluk Devlet Hastanesi

Reklam
Tepecik mh. Ova cd. No:147 Kozluk Batman
Reklam
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kozluk Devlet Hastanesi olarak; tecrübeli ve uzman kadrosundan aldığı güçle modern tıbbın imkanlarını kullanarak mümkün olan en iyi sağlık hizmetini halkımıza sunma gayreti içindeyiz.
İlçemiz Devlet Hastanesi 1989 yılında 30 yatak kapasiteyle faaliyete geçmiştir. Yeni Hastane Binamız 75 Yataklı olarak, TOKİ Başkanlığı tarafından 05/08/2011 tarihinde geçici kabulü yapılmış, İl Sağlık Müdürlüğümüzün talimatları ile taşınma işlemlerine başlanmış ve 14/12/2011 tarihi itibariyle, Sağlık hizmetleri Tepecik Mah. Ova Cad. No: 147 Kozluk 72400 adresindeki yeni hastane binamızda verilmeye başlanmıştır. 75 yataklı olarak planlanarak yapılan hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından 72 yataklı olarak tescillenmiştir.
Sağlığınızı korumak, sürdürmek, geliştirmek ya da yeniden kazanmak amacıyla başvurduğunuz kurumumuzda 13 poliklinikte 11 uzmanlık dalında ayaktan tedavi hizmeti yürütülürken, 24 saat Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri verilmektedir. Hastanemizde poliklinik hizmeti verdiğimiz tüm branşlarda yataklı tedavi hizmetleri de doktorunuzun uygun görmesi durumunda verilmektedir. Bu hizmetlerin devamını ve teknik desteğini sağlık, teknik ve idari hizmetler sınıflarına mensup yaklaşık 160 çalışan personelle sağlanmaktadır