Batman Özel Dünya Hastanesi

Çevre Yolu No:262
iletisim@obdh.com.tr
Reklam
Bu sayfa en son 24.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2007 yılında kurulan Özel Batman Dünya Hastanesi 12.000 m2 kapalı alanda 45'i yoğun bakım olmak üzere 115 yatağı, 63 hasta odası, 40 hekim kadrosu, 400 personeli, tam teşekküllü 4 ameliyat odası ile hizmet vermektedir.
Son teknoloji ile donatılan ve "hasta odaklı hizmet" anlayışını benimseyen Özel Batman Dünya Hastanesi, 40 hekimle 20 branşta toplam 400 personelle sağlıkta aranılan hizmetin adresi haline gelmiştir. Özel Batman Dünya Hastanesi olarak amacımız; uluslararası kalite standartlarında, en üst düzeyde hizmet veren ve tıbbi kadronun en iyilerinin çalıştığı bir hastane olmaktır.