Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi

4 Eylül Mah. Bozüyük
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1968 yılında iki katlı binada sağlık merkezi olarak hizmet vermekte olan sağlık tesisimiz, aynı binada hastaneye dönüştürülerek yataklı sağlık hizmeti verilmekte iken, bu binaya ek olarak dernek tarafından yaptırılan beş katlı hastane binasında bir süre hizmetlerini sürdürmüştür.
Şehir merkezine 2 km olan yeni hastane binamıza Kasım/2004 ayı itibariyle taşınarak hizmet verilmekte iken, 5283 sayılı Kanun gereğince Bakanlığımıza devredilen SSK Bozüyük Hastanesi, Bozüyük Ertuğrulgazi Devlet Hastanesi adıyla faaliyet sürdürmekte iken, halkımıza sunulan sağlık hizmetinin daha kaliteli ve etkin yürütülmesine yönelik Bakanlığımızın talimatları gereğince 03-06-2005 tarihinde Hastanemiz Bozüyük Ertuğrulgazi Devlet Hastanesi ile birleştirilerek Bozüyük Devlet Hastanesi adıyla iki ayrı binada (A ve B) 120 fiili yatak kapasiteli olarak sağlık hizmeti sunmaktadır.
Yeşilkent'de inşaatı tamamlanan binaya (A Blok) 01/04/2007 tarihinde taşınılmıştır. Yeni binada acil girişleri ve normal girişler ayrı kapılardan yapılmaktadır 50 yatak kapasiteli yeni binada, hasta odalarında 3'er yatak, tuvalet, banyo ve lavabo bulunuyor. Ayrıca 10 ayrı oda da tek yataklı olarak dizayn edilmiştir. Bozüyük Devlet Hastanesinin Yeşilkent'teki yeni hastane binasında Acil, Genel Cerrahi, Çocuk Ünitesi, Kadın Doğum ve Dahiliye servisleri hizmet vermektedir.