Bilecik Osmaneli Devlet Hastanesi

Camicedit mah. İstanbul cd No:60/A Osmaneli
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1966 yılında 10 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete başlayan ilerleyen yıllarda Merkez Sağlık Ocağı olarak ismi değişen kurumumuz Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 30-03-2007 tarih ve 2796 sayılı onayı ile İlçe Hastanesi'ne dönüştürülmüştür.
10 yataklı olarak hizmet veren hastanemizde 15 Kasım itibari ile ilimizde Aile hekimliğine geçildiğinden 3 adet Aile Hekimi ile 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi adı altında hizmet verilmiştir.
03-03-2010 tarihinde ise hastanemiz yeni binasına taşınıp, devlet hastanesi ünvanına kavuşmuş ve Osmaneli Devlet Hastanesi olarak Hizmetlerini sürdürmektedir.