Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
4 ameliyathane ve 185 yatak kapasitesi ile hizmet veren Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Bingöl Muş Karayolu Gayt Köprüsü Mevkiinde bulunuyor. Göğüs Hastalıkları Hastanesi olarak inşa edilen ancak daha sonra Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne devredilen binada 13 poliklinik, 2 acil poliklinik, 1 doğum salonu, 4 ameliyathane ve 1 Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi bulunuyor. Hasta odalarının tamamında elbise dolabı, WC, lavabo ve banyo bulunuyor. Ayrıca hastane binası akıllı sistemle döşenmiş olup merkezi ısıtma ve soğutma ile merkezi kamera sistemi gibi işlemler bilgisayar üzerinden kumanda ediliyor.