Bitlis Adilcevaz Onkoloji Hastanesi

Atatürk Mahallesi Ercis Cad. Adilcevaz Bitlis
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2000 yılında hizmete açılan Adilcevaz Onkoloji Hastanesi başlangıçta sadece 30 personelle acil poliklinik, poliklinik ve laboratuar hizmetleri verirken, şimdi ise 172 personelle tüm ana branşlarda etkin ve kaliteli sağlık hizmeti vermektedir.
Bünyesinde cerrahi, dahiliye, kadın doğum, çocuk ve onkoloji servisleri olan; iki doğum salonu üç ameliyathanesi bulunan hastane fiziki yapısı ile bölge hastanesi olmaya aday bir görünümdedir.
Hastane eczanesinde kanserli hastalar için kullanılan kemoterapi ilaçları bulunmaktadır. Çevre il ve ilçelerden kanser kemoterapisine hastalar gelmekte ve tedavi imkanı bulabilmektedirler. Hastane imkanları ölçüsünde kanserli hastaların teşhisi yapılmakta, doğru yönlendirmelerde hastalara erken tanı ve tedavi imkanı sunulmaktadır.