Bitlis Ahlat Devlet Hastanesi

Selçuklu Mh. PK: 13400 Ahlat Merkez, Ahlat, , Bitlis, Türkiye
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Bitlis İline Bağlı İlçe Devlet Hastanesi olup 56 yatak kapasitelidir Hastanemiz dahiliye, genel cerrahi, çocuk, kadın doğum diş ve acil Poliklinikleri ile halkımıza hizmet vermektedir.
Hastanemiz hemodiyaliz üntesi 5 yatağı ile hizmet sunmakta olup, hastaların taşınması servis aracı ile sağlanmaktadır.
Acil birimimizde hastaların kısa süreli gözleminin yapılabilmesi amacıyla bayan ve erkek müşahade odaları bulumaktadır.
Tüm yatan hasta odalarında LCD ekran TV, refakatli koltuğu ve mini buzdolabı mevcuttur.
Ameliyathanemiz iki ameliyathanesi ve deneyimli personelleri ile kaliteli ve etkin bir hizmet sunmaktadır. 2008 yılından itibaren laparoskopik (kapalı ameliyat) yapılmaktaır.
T. C Sağlık Bakanlığının "Sağlıkta Dönüşüm Projesi" kapsamaında halkımıza daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaç edindik . Her şeyden önce hasta memnuniyetini ön planda tutarak hareket etmekteyiz.