Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Fatih Mah. İzzet Baysal Cad. Ihlamur sok. No:7 Karacasu Bolu
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1957 yılında İl Özel İdaresi tarafından termal otel olarak temeli atılmış, 1973 yılında bitirilmiştir. 10-08-1974 tarihinde mülkiyeti Sağlık Bakanlığınca alınmış ve 100 yataklı Bolu Kaplıca ve Fizik Tedavi Kurumu olarak hizmete açılmıştır.
Hastanemiz Bolu Merkezden 5 km. uzaklıkta olup 115 personel ve 250 yatak kapasitesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında 1974 ten bu yana hizmet vermektedir.
Amacımız Fizik Tedavi, kaplıca ve rehabilitasyon yolu ile ağrılı ve engelli tüm hastalarımızın günlük yaşam aktivitelerindeki rahatlığı en üst düzeye çıkarmaktır.
Mevcut binamız içinde 2 adet fizik tedavi salonumuz ve bir rehabilitasyon ünitesiyle birlikte kaplıca havuzumuzda bulunmaktadır.
Hastalarımız, kas ve romatizmal hastalıklar, kireçlenmeler (artroz ) beyin ve sinir zedelenmeleri (felç), her türlü fıtık ve siyatik rahatsızlıkları, iltihaplı romatizma (ankilozan spondilit, romatoid artrit) gibi hastalıklar için yoğunlukla hastanemize başvurmakta ve bir çok hasta şifa bulmaktadır.