Bolu İzzet Baysal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Sağlık Mah. Şehitler Cad. Merkez Bolu
Bu sayfa en son 09.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1943 Yılında, halen İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak faaliyet gösteren binada kurulan Bolu Devlet Hastanesi, 1994 yılında İzzet Baysal Vakfı’nın yaptırdığı şu anki binaya taşınarak İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi adını almıştır. Sağlık Bakanlığı çalışmaları ile 26 Eylül 2006 yılında ilimizde bulunan Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile Köroğlu Devlet Hastanesi; Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi çatısı altında birleştirilmiştir.
İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak faaliyet gösteren Hastane, 26 Mart 2011 yılında Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile birleşmiştir. 28 Kasım 1998 tarihinde hizmet vermeye başlayan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 26 Mart 2011 tarihinde Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile birleşerek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ünitesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

• Osman Yilmaz 23.12.2015 20:52
  • Fatime Özmen 01.12.2015 18:39
    Yaklasik 10 gündür randevu almaya çalışıyoruz ne 182 nede hastanedeki arkadaşlardan hiçbir şekilde randevu almaya vede hekim bilgisi hakkinda bilgi vermeye yardimci olmuyorlar. Listelerinin çıkmadığını 4 ten sonra aramamiz gerektiğini söyledikleri saatte arıyoruz 6 da arayın hep bu şekilde konuşmalar yapıyorlar insanlar sadece bolu içinden gelmiyorlar farklı il ve ilçelerden muayene olmaya geliyorlar doktor olmadığı için geri dönüyorlar. Hastanenizin bu sorunu en yakın zamanda halletmelerini ümit ediyorum arti personellerinizinde çalışma saatleri icinde telefona bakmaları. Umarım yorumumu dikkate alırsınız iyi çalışmalar.