Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi No: 13 Yıldırım Bursa
Bu sayfa en son 08.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
9 Şubat 1991 yılında Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün Toprak Mahsulleri laboratuarı olarak kullanılan binada 10 yataklı olarak hizmete başlamıştır.

Bursa Devlet Hastanesi’nden görevlendirilen 15 diş hekimi ile açılan, o zamanki adı ile Bursa Diş Hastanesi’nin kapasitesinin zaman içerisinde yetersiz kalması nedeniyle, 1. ek bina projesi 1997 yılında hayata geçirilmiştir.

1999 yılında Sağlık Bakanlığı’nın ilgili genelgeleri ile Diş Hastanesi olan adı, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak değiştirilmiştir.

Merkezimizin bilgisayar yazılım sistemi yenilenmiş ve tam otomasyona geçilmiştir. Tüm kliniklerimize LCD ekran konmuş olup, hastalarımız daha modern şartlarda hizmet alma imkânına kavuşmuşlardır.

Mevcut tıbbi cihazlarımızın teknolojik olarak modern cihazlar ile yenilenmesiyle daha sağlıklı şartlarda hizmet verilmesi sağlanmıştır. Personelimiz, teknolojik gelişmeler ve sağlık alanındaki yenilikler konusunda, hizmet içi eğitimlerle sürekli bilgilendirilmektedir.