Bursa İnegöl Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Turgutalp mah. Mahmut Esatbey Cad. No:206 İnegöl Meslek Yüksek Okulu Yanı İnegöl / Bursa
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
       İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 18.09.2008 tarihinde Sağlık Bakanlığı’ndan onay alıp kuruluşa başlamıştır. 25.11.2008 tarihinde Dt.Tahsin Hasan Hasanoğlu Başhekim olarak atanmıştır. Merkezimiz kuruluşunda Sayın Milletvekili Sedat KIZILÇIKLI, Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mete CENGİZ, Belediye Başkanımız Sayın Alinur AKTAŞ, Eski İl Sağlık Müdürü Sayın İsmail Hakkı ÇELİK, Kaymakamımız Sayın Durmuş GENCER, Sağlık Grup Başkanı Sayın Gönül MALAT, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Nizamettin DEMİRCİ, İnegöl Devlet Hastanesi Müdürü Sayın Zaim ONGUN, İnegöl Devlet Hastanesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Onursal Başkanı Sayın Muzaffer SAMDAĞ, İnegöl Devlet Hastanesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevzat KAÇAR'ın katkılarıyla merkezimiz kurulmuştur.
     20.07.2009 tarihinde resmen açılarak merkezimiz halka hizmet sunmaya başlamıştır.