Bursa İnegöl Devlet Hastanesi

Kemalpaşa Mahallesi Çimen Sokak İnegöl / BURSA
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 30.09.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Uzm.Dr. Halil KARAHAN Yöneticiliğinde ,  2 Başhekim Yardımcısı , 1 Sağlık Hizmetleri Müdürü , 1 Mali Hizmetler Müdürü ,1 Turizim ve Otelcilik Müdürü ,  2 Mali Hiz. Mdr. Yardımcısı ,    68 Uzman hekim, 10 pratisyen hekim, 3 eczacı, 174 hemşire, 45 ebe,Sağlık memuru ve farklı  birimlerde çalışan 97 personel olmak üzere 472  çalışana sahiptir.
.
6 Bloktan oluşan hastanemizde 21 yataklı Yoğun Bakım ünitesi , 8 yataklı yenidoğan , 4 yataklı fototerapi ünitesi . 11 yataklı diyaliz merkezi bulunmaktadır. Hastanemiz tam teşekkülü olup  tahlil ve tetkiklerin hepsi yapılmaktadır.