Bursa Medical Park Hastanesi

Haşim İşcan Mah. Fomara Meydanı No:1
Bu sayfa en son 24.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanede; Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Göz, KBB, Genel Cerrahi ile Plastik Cerrahi bölümlerinde yapılan ameliyatlarda, Avrupa standartlarında sonuçlar alınıyor.
Kalp ve damar cerrahisine ayrılmış laminer akımlı havalandırma sistemine ve özel ameliyat donanımına sahip iki ameliyathaneyi bünyesinde bulunduran Medical Park Bursa Hastanesi, kardiyovasküler cerrahi konusunda deneyimli bir kadro ile hizmet veriyor. Medical Park Bursa Hastanesi'nde her türlü kalp damar ameliyatı da uluslararası standartlarda gerçekleştiriliyor.
Hastane, 24 saat kesintisiz hizmet veren Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, donanımıyla Türkiye'deki bebek yoğun bakımlarına örnek teşkil ediyor. Diğer hastanelerden de bebek kabul edilen ünitede, 19 küvöz, ventilatör, açık yatak, transport küvözü, fototerapi cihazı ve hastaların tüm hayati fonksiyonlarının izlenebildiği monitörler bulunuyor.
Ayrıca hastanenin 11. katında bulunan Tıbbi Onkoloji Bölümü, hastalarına poliklinik ve yataklı hasta bakımı hizmeti veriyor. Bölümde 23 kemoterapi koltuğu, tek yataklı odalar ile kan tahlilleri için ayrı bir laboratuvar bulunuyor.