Bursa Mustafa Kemal Paşa Devlet Hastanesi

Çırpan Mah. Sağlık Sokak. Mustafa Kemal Paşa /BURSA
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz, ilk olarak 1957 yılında şu an A Blok olarak hizmet veren binada Sağlık Merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin yoğun faaliyetleri ile 1975 yılında şu an B Blok olarak hizmet veren binanın yapımına başlanmış, ilçe halkının yoğun desteği ile 1982 yılında tamamlanmış ve aynı sene dönemin Başbakanı Bülent Ulusu ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kaya Kılıçturgay tarafından hizmete açılmıştır.

2004 yılında ise şu an C Blok olarak hizmet veren bina hizmete girmiştir. Halen hastanemiz 3 Blok hizmet binası, yemekhane ve Sanayi Aile Sağlığı Merkezinin 2. ve 3. katında hizmet veren Diş Tedavi ve Protez Merkezi olmak üzere toplam 8744 m2 kapalı alanda hizmet vermeye devam etmektedir.