Bursa Özel Doruk Hastanesi

Zübeyde Hanım Cad. No:5 Çekirge
Bu sayfa en son 25.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1971 yılında kurulan ve Bursa'nın ilk hastanesi olan Özel Bursa Hastanesi 2006 yılında Doruk Sağlık Grubuna geçerek kapsamlı bir resterasyon sonucu modern bir hastane özelliğine kavuştu. Bursa'nın ilk göz ağrısı bu şekilde yine Bursa'ya kazandırılmış oldu. 55 yatak, 4 ameliyathane, 16 yataklı yenidoğan yoğun bakım ve 6 yataklı erişkin ve kardiyolojik yoğun bakım ünitelerine sahip hastanemiz bir butik hastane sıcaklığında yapılandırılmıştır. Bugün sağlık grubumuz bünyesinde 12 çocuk sağlığı ve hastalıkları, 6 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı bulunmaktadır.
Çocuk hastalıkları, el cerrahisi uzmanlarının 24 saat nöbet tuttuğu hastanenin tüm kamu ve özel sigortalarla anlaşmaları bulunmaktadır. Devlet Memurları, Emekli Sandığı, BağKur ve SSK'lı hastalarımız bir özel hastane ayrıcalığı ile hizmet alabilmektedir.