Bursa Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Ankara Cad. No:221 (Yüksek İhtisas Hastanesi Karşısı)
Bu sayfa en son 25.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Doruk Yıldırım Hastanesi, 5 bin metrekarelik kapalı alanıyla iddialı bir büyüklüğe sahip. Her katta ayrı bir planlama oluşturularak, poliklinik birimleri özerk hale getirilmiş. Yüzyılın trendi olan akıllı bina mantığı ile inşaa edilen Doruk Yıldırım Hastanesi'nde, tam streil iklimlendirmeden otopark hizmetlerine, yangın güvenliğinden hasta odalarına kadar her birimde otomasyon teknolojileri kullanılıyor.
100 yatak kapasiteli Doruk Yıldırım Hastanesi'nde tüm odalarda şık bir dekorasyon ve hastanın ihtiyaçlarını karşılayabileceği ayrıntılar unutulmamış. Tüm odalara tuvalet ve banyo da yerleştirilmiş. Konfor bakımından 5 yıldızlı otel standardı hemen fark ediliyor. Refaketçiler için de benzer seçkinlik var. 100 odanın 5'i süit oda standartlarında kurgulanmış.