Bursa Özel Hayat Hastanesi

İnönü Cad. No:51 Osmangazi
Bu sayfa en son 25.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Bursa'nın şehir merkezinde hizmet veren 1978 yılında "poliklinik" olarak kurulan, 1981 yılında da "hastane" statüsünü kazanan HAYAT HASTANESİ, uzman kadro ve ileri teknoloji desteğinde, tüm branşlarda özenli, güvenli ve yüksek standartlı hizmetler veren modern bir sağlık merkezidir.
Hayat Hastanesi ileri tıp teknolojisini, geniş ve deneyimli bir kadro ve tüm çalışanlarının sadakatle benimsediği, "üstün hizmet anlayışı" ilkesi ile birleştirebilen ve bugün tıp sektöründe norm olarak kabul edilen yenilikleri süratle uygulayan, ISO 90001 KALİTE BELGESİ ve BEBEK DOSTU HASTANE unvanını kazanmış Bursa'daki sayılı özel sağlık kuruluşları arasındadır.
Hastanemizde, 08:00 – 18:00 saatleri arasında; Deri ve Zührevi Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Hastalıkları, Biyokimya, Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Üroloji, KBB, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Anestezi, Radyoloji, Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Akupunktur, Kardiyoloji, Diş Hekimliği branşlarında sağlık hizmetleri sunulmaktadır.