Bursa Özel Konur Tıp Merkezi

Kükürtlü Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:12/1 Çekirge
Bu sayfa en son 15.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Nöroşirurji uzmanı Op. Dr. Konuralp Başol tarafından 1977 kurulan Konur Teşhis ve Tedavi Merkezi, 2 Temmuz 1981 yılında 12 yataklı küçük bir hastane olarak hizmete girdi. Kuruluşumuz şu an Cerrahi Tıp Merkezi binası ile doktor ofislerinde ilkyardım ve diğer servis ekipleriyle beraber 24 saat hizmet vermektedir.

Konur, dünya standartlarında sağlık hizmeti veren ve insana verdiği değeri, sunduğu kaliteli hizmetle gösteren bir kurumdur. 1991 yılında Türkiye'de ilk kez sağlık alanında Kalite Çalışmalarına başlamış, 1996'da yine Türkiye'de ilk kez TSE'nin Hastanelerde Laboratuvar Yeterlilik Belgesini almıştır. 1997'de Türkiye'de TS-EN-ISO 9002 Kalite Güvence Sistem Belgesi'ni alan 3. hastane olmayı başarmıştır. Haziran 1999'da kalite yönetim sistemini ISO 9001'e yükseltmiştir. Haziran 2002'de ise kalitesini bir kez daha belgelemiş ve TS EN 9001: 2000 versiyonunu Türkiye'de 2. sağlık kuruluşu olarak almıştır.

Konur Bursa Cerrahi Tıp Merkezi'nde hizmet veren tıbbi branşlar arasında; iç hastalıkları, genel cerrahi, nöroloji, nöropsikiyatri, nöroşirurji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk cerrahisi, kadın hastalıkları ve doğum, plastik cerrahi, mikrocerrahi ve el cerrahisi, kalp damar cerrahisi, üroloji, KBB hastalıkları, göz, ortopedi ve travmatoloji, cildiye, fizik tedavi ve rehabilitasyon, mikrobiyoloji ve enfeksiyon hastalıkları, patoloji, nükleer tıp, radyoloji, biyokimya, algoloji, akupunktur, anestezi reanimasyon bulunuyor.

Ekim 2008'de inşaatı biten yeni hastane binasında Tıp Merkezi olarak faaliyetine devam etmektedir. 2009 yılında Acıbadem Sağlık Grubu bünyesine katılan Konur Bursa Cerrahi Tıp Merkezi, SGK ve tüm özel sigortalarla anlaşmalı olarak hizmet veriyor.