Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Yıldırım Bursa
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2002 yılında SSK Hastanesi olarak Yıldırım Bölgesinde Açılmıştır. 2005 Yılında SSK Hastanelerinin Sağlık Bakanlığına bağlanması ile Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi olmuştur. 30 Aralık 2009 tarihinde Sağlık Bakanlığı Tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmasına karar verilmiş ve Eğitim Klinikleri kurulmuştur. 03.06.2010 tarihinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası Hizmet Binası hizmet vermeye başlamıştır. Ana Hizmet Binası ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası toplam 883 yatak kapasitelidir. Gürsu ve Kestel Semt Polikliniklerinde de hastalara poliklinik hizmeti verilmektedir. Hastanemizin en üst yöneticisi Hastane Yöneticisidir. Hastane Yöneticisine bağlı diğer yöneticiler Başhekim, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ile Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü’dür.