Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi

Bursa Zübeydehanim Dogumevi Hüdavendigar Mah. Hat Caddesi No:2 Osmangazi
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Ayrica kadin dogum uzmanlari disinda yeni doganlar için Yenidoğan yoğun bakım servisi ve çocuk uzmani doktorlari, gebelik taramaları için 3 lü test ve amniosentez uygulanmaktadır  Hastanemizde Klinik 1 , Klinik 2 , Klinik 3 , Klinik 4, Yenidoğan yoğun bakım seklinde isimlendirdigimiz 5 ayri servisimiz; ameliyathanemiz, dogum salonumuz ve Uyandirma ünitemiz mevcuttur.

Kentimizin bir sanayi sehri olmasi nedeniyle hastane basvurularinin yüksek oranda isçi veya isçi eslerinin bagli bulundugu sosyal güvenlik kurumu olan SGK'da yogunlastigi gözlemlenmektedir.

Dogum basta olmak üzere adet düzensizligi, menopoz, aile planlamasi uygulamalari ve diger kadin hastaliklari hastalarin basvuru nedenleri arasindadir.

Hastalarin basvurusu sirasinda online provizyon kontrolü ile müstahaklik sorgulamasi yapilmakta ve tahakkuk eden tutar hastalarin bagli bulunduklari sosyal güvenlik kurumlarina fatura edilmektedir. Genel itibari ile hastalarin müstahaklik sorgulamasi sonucunda herhangi bir sorun yasamamasi ve hastane ödemelerini bagli bulunduklari sosyal güvenlik kurumlarinin yapmasi nedeni ile her türlü kadin hastaliklari, aile planlamasi uygulamalari veya gebelikleri boyunca yapilan rutin takiplerinde hastanemize ragbet ettikleri ve durumlarini önemsedikleri gözlemlenmektedir.